Aplikace Odorik Buddy

Jak ovládat Odorik a používat služby pomocí speciálních programů a aplikací.
Hacker

Re: Aplikace Odorik Buddy

Příspěvek od Hacker »

Pokud mi popíšete přesně, jak se má daná funkce chovat, není problém ji do aplikace doplnit. Přiznám se, že *087 pro mě byla novinka, ještě před měsícem jsem o ní nevěděl. Co se týče SIPu, aplikace ho pravděpodobně nikdy podporovat nebude.
Upřímně si myslím, že nemá smysl znovu vymýšlet něco, co už existuje a funguje v několika jiných aplikacích.Neříkám, že by to nebylo zajímavé si to zkusit, ale implementace SIPu by byla časově dost náročná.

xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Hacker píše: čtv 23. říj 2025 11:51:21Neříkám, že by to nebylo zajímavé si to zkusit, ale implementace SIPu by byla časově dost náročná.
Přesně tak. Je to náročné a nevděčné. Je tam problém aby to fungovalo dobře na všech telefonech. A je tam problém s příchozími hovory, aby aplikace neusínala nebo byla spolehlivě probouzená push notifikacemi, což nemusí být vždy na 100% dobře řešitelné, protože ne všechny telefony fungují přesně jak by měly.   Ceny hovorů ale klesají, takže obejít sip pomocí běžných hovorů už není takový problém jako dříve. A SIP aplikací existuje vícero.
StimpX

Příspěvek od StimpX »

Hacker píše: čtv 23. říj 2025 11:51:21 Pokud mi popíšete přesně, jak se má daná funkce chovat, není problém ji do aplikace doplnit. Přiznám se, že *087 pro mě byla novinka, ještě před měsícem jsem o ní nevěděl. Co se týče SIPu, aplikace ho pravděpodobně nikdy podporovat nebude.
Upřímně si myslím, že nemá smysl znovu vymýšlet něco, co už existuje a funguje v několika jiných aplikacích.Neříkám, že by to nebylo zajímavé si to zkusit, ale implementace SIPu by byla časově dost náročná.

Nemluvil jsem o SIP protokolu, ale o iniciaci hovoru ze SIM karty přes GSM.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

StimpX píše: čtv 23. říj 2025 12:41:39 Nemluvil jsem o SIP protokolu, ale o iniciaci hovoru ze SIM karty přes GSM.
No možná existuje nějaký zjednodušený způsob, kdy se volané číslo jen zkopíruje, aby jej nemusel nikdo opisovat, ale volá se už běžným způsob z běžné aplikace. To by mohlo google považovat za bezpečné a nedělat s tím problémy.

Pokud by měla vytáčet aplikace přímo bez použití běžné aplikace na volání, to je problém a to google jen tak nepovolí.
Odpovědět