Pokud mi popíšete přesně, jak se má daná funkce chovat, není problém ji do aplikace doplnit. Přiznám se, že *087 pro mě byla novinka, ještě před měsícem jsem o ní nevěděl. Co se týče SIPu, aplikace ho pravděpodobně nikdy podporovat nebude.
Upřímně si myslím, že nemá smysl znovu vymýšlet něco, co už existuje a funguje v několika jiných aplikacích.Neříkám, že by to nebylo zajímavé si to zkusit, ale implementace SIPu by byla časově dost náročná.
Aplikace Odorik Buddy
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aplikace Odorik Buddy
Přesně tak. Je to náročné a nevděčné. Je tam problém aby to fungovalo dobře na všech telefonech. A je tam problém s příchozími hovory, aby aplikace neusínala nebo byla spolehlivě probouzená push notifikacemi, což nemusí být vždy na 100% dobře řešitelné, protože ne všechny telefony fungují přesně jak by měly. Ceny hovorů ale klesají, takže obejít sip pomocí běžných hovorů už není takový problém jako dříve. A SIP aplikací existuje vícero.
Nemluvil jsem o SIP protokolu, ale o iniciaci hovoru ze SIM karty přes GSM.Hacker píše: ↑čtv 23. říj 2025 11:51:21 Pokud mi popíšete přesně, jak se má daná funkce chovat, není problém ji do aplikace doplnit. Přiznám se, že *087 pro mě byla novinka, ještě před měsícem jsem o ní nevěděl. Co se týče SIPu, aplikace ho pravděpodobně nikdy podporovat nebude.
Upřímně si myslím, že nemá smysl znovu vymýšlet něco, co už existuje a funguje v několika jiných aplikacích.Neříkám, že by to nebylo zajímavé si to zkusit, ale implementace SIPu by byla časově dost náročná.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No možná existuje nějaký zjednodušený způsob, kdy se volané číslo jen zkopíruje, aby jej nemusel nikdo opisovat, ale volá se už běžným způsob z běžné aplikace. To by mohlo google považovat za bezpečné a nedělat s tím problémy.
Pokud by měla vytáčet aplikace přímo bez použití běžné aplikace na volání, to je problém a to google jen tak nepovolí.