Aplikace Odorik Buddy
Re: Aplikace Odorik Buddy
Ke kontaktu mám přiřazené číslo v Odoriku na webu .Tímto seznamem Rychlých kontaktů volám z callbaku i z VoIP linky. Místo telefoního čísla vytočim přednastavené číslo Odorika. Např. Volající - č. 1 - volaný - č. 1až 200. Volání venku z mobilu velmi praktické. Rychlé kontakty mám v app. Odorik callback 2 a nemusím se prihlašovat na web. Rychlé kontakty fungují i při volání z Buddy, akorát v app. není Seznam Rychlých kontaktů z webu Odorik.
ok, budu se s tím muset seznámit, vyzkoušet abych pochopil. dike
Ahoj všem,
je venku nová verze aplikace – odorik_buddy-1.1.10.apk
Co je nového:
Aplikace si pamatuje zvolené období na grafu i po opětovném znovuspuštění aplikace
Dashboard teď defaultně ukazuje útraty za týden (pondělí–neděle)
Aplikace si nově pamatuje naposledy otevřenou kartu
Na kartě volání jsou vidět i názvy linek
Spousty dalších neviditelných vylepšení
https://www.dropbox.com/scl/fo/kktw2fz0 ... 3slny&dl=0
je venku nová verze aplikace – odorik_buddy-1.1.10.apk
- Přílohy
-
- odorik_buddy-1.1.10.apk
- (8.02 MiB) Staženo 102 x
Díky za jednoduchou apku.
K čemu jsou rychlé kontakty? My to využíváme na to, že si většinu čísel nepamatujeme, hledání v kontaktech je zdlouhavé. Když se vhodně zvolí rychlé kontakty (např. číslo domu, rok narození - myšleno dvouciferné číslo) místo 9ciferného čísla si pamatujeme jen dvouciferné, často právě rok narození, číslo bytu, číslo domu.
Díky za snadnější přehled o pravidlech o číslech. Jen si bohužel nepamatuji telefonní čísla, čísla linek. Bylo by možné kromě čísla tam zobrazit i název linky i číslo linky? Co se vlastně zobrazuje přidělené číslo nebo CLIP? (často je mám různě)
Zraje to jak víno 
V 1.1.9 mě ale na aktualizaci neupozornila, je to tam tedy implementováno?
V 1.1.9 mě ale na aktualizaci neupozornila, je to tam tedy implementováno?
Implementováno to je, ale ještě to nekontrule automaticky. Musí se to v nastavení ručně zkontrolovat a aplikace vrátí novou verzi pokud je.
Ještě jsem neměl čas se na to podívat, cestuji teď všude možně a nemám moc možnost.vlk píše: ↑čtv 27. lis 2025 11:33:29 Díky za jednoduchou apku.
K čemu jsou rychlé kontakty? My to využíváme na to, že si většinu čísel nepamatujeme, hledání v kontaktech je zdlouhavé. Když se vhodně zvolí rychlé kontakty (např. číslo domu, rok narození - myšleno dvouciferné číslo) místo 9ciferného čísla si pamatujeme jen dvouciferné, často právě rok narození, číslo bytu, číslo domu.
Díky za snadnější přehled o pravidlech o číslech. Jen si bohužel nepamatuji telefonní čísla, čísla linek. Bylo by možné kromě čísla tam zobrazit i název linky i číslo linky? Co se vlastně zobrazuje přidělené číslo nebo CLIP? (často je mám různě)
Jestli to chápu správně, na kartě volání by jste chtěl vidět číslo linky, název a CLIP číslo které se zobrazuje volanému?
Omliuvám se za nejednoznačnost, myslel jsem v Settings - Routing Rules - Own Numbers. Na webu Odorik je to málo přehledné, ve vaší apliakci je to přehlednější, ale stále jsou tam telefonní čísla (navíc často s prefixy jako *083xx), která si nepamatuji a k tomu ve většině případů interní číslo. Vytáhnout k těm číslům, co jsou vlastními linkami či CLIPem název, CLIP, číslo linky by dost zpřehlednilo porozumění pravidel.Hacker píše: ↑úte 02. pro 2025 10:13:57Ještě jsem neměl čas se na to podívat, cestuji teď všude možně a nemám moc možnost.vlk píše: ↑čtv 27. lis 2025 11:33:29 Díky za jednoduchou apku.
Jestli to chápu správně, na kartě volání by jste chtěl vidět číslo linky, název a CLIP číslo které se zobrazuje volanému?
Ale když jste to zmínil, i v Call&SMS History by to dávalo smysl
Návrh na jednu drobnou úpravu při zobrazování údajů na kartě Historie volání.
Nebylo by lepší ten ukazatel délky hovoru a dobu trvání hovoru dát na další řádek pod datum a čas?
Ať nedochází k takovému divnému zobrazení...?
Nebylo by lepší ten ukazatel délky hovoru a dobu trvání hovoru dát na další řádek pod datum a čas?
Ať nedochází k takovému divnému zobrazení...?
- Přílohy
-
- WhatsApp Image 2025-12-04 at 17.08.50.jpeg (92.55 KiB) Zobrazeno 6078 x
Opravím
Myslím že to bude trochu přeplácané, vyzkouším si to jak se to bude zobrazovat.vlk píše: ↑úte 02. pro 2025 11:27:42Omliuvám se za nejednoznačnost, myslel jsem v Settings - Routing Rules - Own Numbers. Na webu Odorik je to málo přehledné, ve vaší apliakci je to přehlednější, ale stále jsou tam telefonní čísla (navíc často s prefixy jako *083xx), která si nepamatuji a k tomu ve většině případů interní číslo. Vytáhnout k těm číslům, co jsou vlastními linkami či CLIPem název, CLIP, číslo linky by dost zpřehlednilo porozumění pravidel.Hacker píše: ↑úte 02. pro 2025 10:13:57Ještě jsem neměl čas se na to podívat, cestuji teď všude možně a nemám moc možnost.vlk píše: ↑čtv 27. lis 2025 11:33:29 Díky za jednoduchou apku.
Ale když jste to zmínil, i v Call&SMS History by to dávalo smysl