Aplikace Odorik Buddy

Jak ovládat Odorik a používat služby pomocí speciálních programů a aplikací.
Odpovědět
mytonda

Re: Aplikace Odorik Buddy

Příspěvek od mytonda »

Ke kontaktu mám přiřazené číslo v Odoriku na webu .Tímto seznamem Rychlých kontaktů volám z callbaku i z VoIP linky. Místo telefoního čísla vytočim přednastavené číslo Odorika. Např. Volající - č. 1 - volaný - č. 1až 200. Volání venku z mobilu velmi praktické. Rychlé kontakty mám v app. Odorik callback 2 a nemusím se prihlašovat na web. Rychlé kontakty fungují i při volání z Buddy, akorát v app. není Seznam Rychlých kontaktů z webu Odorik. 
Hacker

Příspěvek od Hacker »

ok, budu se s tím muset seznámit, vyzkoušet abych pochopil. dike
Hacker

Příspěvek od Hacker »

Ahoj všem,
je venku nová verze aplikace – odorik_buddy-1.1.10.apk  🎇

🆕 Co je nového:

✅ Aplikace si pamatuje zvolené období na grafu i po opětovném znovuspuštění aplikace
✅ Dashboard teď defaultně ukazuje útraty za týden (pondělí–neděle)
✅ Aplikace si nově pamatuje naposledy otevřenou kartu
✅ Na kartě volání jsou vidět i názvy linek
✅ Spousty dalších neviditelných vylepšení 

⬇️  https://www.dropbox.com/scl/fo/kktw2fz0 ... 3slny&dl=0

Přílohy
odorik_buddy-1.1.10.apk
(8.02 MiB) Staženo 102 x
vlk

Příspěvek od vlk »

Hacker píše: úte 18. lis 2025 16:24:01 Až budu mít chvil tak si stáhnu a vyzkouším tu starou aplikaci. Ale k čemu je to dobré, když máte kontakty v telefonu?

Díky za jednoduchou apku.
K čemu jsou rychlé kontakty? My to využíváme na to, že si většinu čísel nepamatujeme, hledání v kontaktech je zdlouhavé. Když se vhodně zvolí rychlé kontakty (např. číslo domu, rok narození - myšleno dvouciferné číslo) místo 9ciferného čísla si pamatujeme jen dvouciferné, často právě rok narození, číslo bytu, číslo domu. 
Díky za snadnější přehled o pravidlech o číslech. Jen si bohužel nepamatuji telefonní čísla, čísla linek. Bylo by možné kromě čísla tam zobrazit i název linky i číslo linky? Co se vlastně zobrazuje přidělené číslo nebo CLIP? (často je mám různě)

Cooltour

Příspěvek od Cooltour »

Zraje to jak víno ;-)
V 1.1.9 mě ale na aktualizaci neupozornila, je to tam tedy implementováno?
Hacker

Příspěvek od Hacker »

Cooltour píše: čtv 27. lis 2025 12:03:51 Zraje to jak víno ;-)
V 1.1.9 mě ale na aktualizaci neupozornila, je to tam tedy implementováno?
Implementováno to je, ale ještě to nekontrule automaticky. Musí se to v nastavení ručně zkontrolovat a aplikace vrátí novou verzi pokud je.
vlk píše: čtv 27. lis 2025 11:33:29 Díky za jednoduchou apku.
K čemu jsou rychlé kontakty? My to využíváme na to, že si většinu čísel nepamatujeme, hledání v kontaktech je zdlouhavé. Když se vhodně zvolí rychlé kontakty (např. číslo domu, rok narození - myšleno dvouciferné číslo) místo 9ciferného čísla si pamatujeme jen dvouciferné, často právě rok narození, číslo bytu, číslo domu. 
Díky za snadnější přehled o pravidlech o číslech. Jen si bohužel nepamatuji telefonní čísla, čísla linek. Bylo by možné kromě čísla tam zobrazit i název linky i číslo linky? Co se vlastně zobrazuje přidělené číslo nebo CLIP? (často je mám různě)

Ještě jsem neměl čas se na to podívat, cestuji teď všude možně a nemám moc možnost.
Jestli to chápu správně, na kartě volání by jste chtěl vidět číslo linky, název a CLIP číslo které se zobrazuje volanému?
vlk

Příspěvek od vlk »

Hacker píše: úte 02. pro 2025 10:13:57

Ještě jsem neměl čas se na to podívat, cestuji teď všude možně a nemám moc možnost.
Jestli to chápu správně, na kartě volání by jste chtěl vidět číslo linky, název a CLIP číslo které se zobrazuje volanému?

Omliuvám se za nejednoznačnost, myslel jsem v Settings - Routing Rules - Own Numbers. Na webu Odorik je to málo přehledné, ve vaší apliakci je to přehlednější, ale stále jsou tam telefonní čísla (navíc často s prefixy jako *083xx), která si nepamatuji a k tomu ve většině případů interní číslo. Vytáhnout k těm číslům, co jsou vlastními linkami či CLIPem název, CLIP, číslo linky by dost zpřehlednilo porozumění pravidel.
Ale když jste to zmínil, i v Call&SMS History by to dávalo smysl

xtel

Příspěvek od xtel »

Návrh na jednu drobnou úpravu při zobrazování údajů na kartě Historie volání.
Nebylo by lepší ten ukazatel délky hovoru a dobu trvání hovoru dát na další řádek pod datum a čas?
Ať nedochází k takovému divnému zobrazení...? 

Přílohy
WhatsApp Image 2025-12-04 at 17.08.50.jpeg
WhatsApp Image 2025-12-04 at 17.08.50.jpeg (92.55 KiB) Zobrazeno 6077 x
Hacker

Příspěvek od Hacker »

xtel píše: čtv 04. pro 2025 21:05:36 Návrh na jednu drobnou úpravu při zobrazování údajů na kartě Historie volání.
Nebylo by lepší ten ukazatel délky hovoru a dobu trvání hovoru dát na další řádek pod datum a čas?
Ať nedochází k takovému divnému zobrazení...? 

Opravím  :D na šířku má ten telefon 2048 pixelů?

vlk píše: úte 02. pro 2025 11:27:42
Hacker píše: úte 02. pro 2025 10:13:57

Omliuvám se za nejednoznačnost, myslel jsem v Settings - Routing Rules - Own Numbers. Na webu Odorik je to málo přehledné, ve vaší apliakci je to přehlednější, ale stále jsou tam telefonní čísla (navíc často s prefixy jako *083xx), která si nepamatuji a k tomu ve většině případů interní číslo. Vytáhnout k těm číslům, co jsou vlastními linkami či CLIPem název, CLIP, číslo linky by dost zpřehlednilo porozumění pravidel.
Ale když jste to zmínil, i v Call&SMS History by to dávalo smysl

Myslím že to bude trochu přeplácané, vyzkouším si to jak se to bude zobrazovat.

xtel

Příspěvek od xtel »

Hacker píše: pát 05. pro 2025 15:48:16Opravím  :D na šířku má ten telefon 2048 pixelů?

The OPPO CPH2625 model (also known as the OPPO Reno 12 5G) features a 6.7-inch AMOLED display with a resolution of 1080 x 2412 pixels and a pixel density of approximately 394 PPI.
Odpovědět