Kromě O2 by vše mělo fungovat. Pokud nefunguje, tak buď se email ztratil, nebo jste nepotvrdili, že máte o číslo zájem, nebo jste nebyli vůbec na seznamu. V každém případě je možné se ozvat a dořešit to.
Pokud máte číslo u O2, je možné je zdarma vyměnit za jiné. Pokud je hodně důležité, aby se číslo nezměnilo, tak je možné se pokusit o individuální přenos toho jednoho čísla.
Převod tel. čísel od Mikrotechu k Odoriku
Re: Převod tel. čísel od Mikrotechu k Odoriku
Tak toto je skoro výtečná zpráva. Co mám pro tu výměnu čísla konkrétně udělat?xsouku04 píše: ↑ned 05. dub 2026 12:11:03 Kromě O2 by vše mělo fungovat. Pokud nefunguje, tak buď se email ztratil, nebo jste nepotvrdili, že máte o číslo zájem, nebo jste nebyli vůbec na seznamu. V každém případě je možné se ozvat a dořešit to.
Pokud máte číslo u O2, je možné je zdarma vyměnit za jiné. Pokud je hodně důležité, aby se číslo nezměnilo, tak je možné se pokusit o individuální přenos toho jednoho čísla.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Můžete O2 číslo vrátit a za 20 Kč si koupit nové. Aby to dovolilo vybrat nové číslo, je nejdříve nutné zadat adresu, kde bude číslo provozováno. Pak mi napište, vrátím těch 20 Kč.Maja píše: ↑úte 14. dub 2026 9:07:29Tak toto je skoro výtečná zpráva. Co mám pro tu výměnu čísla konkrétně udělat?xsouku04 píše: ↑ned 05. dub 2026 12:11:03 Kromě O2 by vše mělo fungovat. Pokud nefunguje, tak buď se email ztratil, nebo jste nepotvrdili, že máte o číslo zájem, nebo jste nebyli vůbec na seznamu. V každém případě je možné se ozvat a dořešit to.
Omlouvám se, ale nerozumím. Vrácení čísla O2 je hypotetický nebo skutečný návrh? Hledala jsem totiž kontakty na O2 už loni v říjnu a protože nejsem jejich zákazník (přenos mého telefonní čísla z Mikrotechu k O2 prostřednictvím akce ČTÚ ze mne zákazníka O2 neudělal), tak jsem nenašla a když jsem se pokusila "prohackovat" do zákaznického systému O2, tak mi jejich virtuální asistentka odepsala, že mi nerozumí...xsouku04 píše: ↑úte 14. dub 2026 16:23:32Můžete O2 číslo vrátit a za 20 Kč si koupit nové. Aby to dovolilo vybrat nové číslo, je nejdříve nutné zadat adresu, kde bude číslo provozováno. Pak mi napište, vrátím těch 20 Kč.Maja píše: ↑úte 14. dub 2026 9:07:29Tak toto je skoro výtečná zpráva. Co mám pro tu výměnu čísla konkrétně udělat?xsouku04 píše: ↑ned 05. dub 2026 12:11:03 Kromě O2 by vše mělo fungovat. Pokud nefunguje, tak buď se email ztratil, nebo jste nepotvrdili, že máte o číslo zájem, nebo jste nebyli vůbec na seznamu. V každém případě je možné se ozvat a dořešit to.
Z věty "Aby to dovolilo vybrat nové číslo, je nejdříve nutné zadat adresu, kde bude číslo provozováno." jsem rozpačitá. Tím "to" je myšleno "co"? A kam mám zadat adresu?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To vrácení je u nás na webu. Aby se linka uvolnila a bylo možné na ni pořídit jiné číslo. Doporučuji nám napsat email, uvést že chcete místo O2 čísla jiné a je třeba také uvést adresu, kde bude číslo provozováno. Číslo vám vyměníme.Maja píše: ↑stř 15. dub 2026 10:59:33Omlouvám se, ale nerozumím. Vrácení čísla O2 je hypotetický nebo skutečný návrh? Hledala jsem totiž kontakty na O2 už loni v říjnu a protože nejsem jejich zákazník (přenos mého telefonní čísla z Mikrotechu k O2 prostřednictvím akce ČTÚ ze mne zákazníka O2 neudělal), tak jsem nenašla a když jsem se pokusila "prohackovat" do zákaznického systému O2, tak mi jejich virtuální asistentka odepsala, že mi nerozumí...
Z věty "Aby to dovolilo vybrat nové číslo, je nejdříve nutné zadat adresu, kde bude číslo provozováno." jsem rozpačitá. Tím "to" je myšleno "co"? A kam mám zadat adresu?
Mohli by jste si to udělat i samo klikáním v našem webovém rozhraní, to je ale pro většinu nejspíš zbytečně složité. Raději napište email.
Prostě jednoduše se kouknete na www.odorik.cz a přihlásíte se tam a pokud tam máte nefunkční číslo které vám kdysi patřilo tak ho třeba vrátíte-zrušíte.
A požádáte o nové které je pak od odorika a bude fungovat, přenastavíte si telefon a je to...... (prostě tak jako by jste pořizovaly-a nové číslo)
A požádáte o nové které je pak od odorika a bude fungovat, přenastavíte si telefon a je to...... (prostě tak jako by jste pořizovaly-a nové číslo)
Petr Šobáň
Zlaté Hory
Zlaté Hory
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se SIP adaptér stále hlásí, tak ani není potřeba přenastavovat telefon. Klidně se adaptér může hlásit pořád s tím starým číslem. Ale používat se bude to nové číslo. Pokud se adaptér nehlásí, a je tedy nutný ruční zásah, je samozřejmě lepší použít odoričí způsob přihlašování a staré číslo do toho neplést.soban píše: ↑čtv 16. dub 2026 15:42:28 Prostě jednoduše se kouknete na www.odorik.cz a přihlásíte se tam a pokud tam máte nefunkční číslo které vám kdysi patřilo tak ho třeba vrátíte-zrušíte.