:-)) No, právě :-))))georgeen píše: ad 2) - no, sluší se doplnit, že nejde o volání zdarma, ale hovor je naúčtován Vám
Volání přes Skype bych prostě neoznačoval za luxus. Je to doplňková funkce, zajímavá pro jistý okruh internetově orientovaných uživatelů. Kdo je zvyklý normálně telefonovat, vůbec to nepotřebuje.georgeen píše: ad 3) - on nějaký jiný operátor umožňuje volat přes Skype? Sem s ním! Vám se spíš ale asi nelíbí ta druhá věta tohoto bodu, že?
Odorik.exe má VELMI,VELMI omezené možnosti nasazení i funkčnost. A neexistuje jen X-lite, a zdaleka ne všechny sw telefony se musejí instalovat.georgeen píše: ad 4,6) - no dobře, to je Váš názor, akceptuji ho a neberu Vám ho
Poruchy se vyskytují v každé VOIP síti. U Odoriku krajně pravděpodobně méně než jinde, ale taky. Někde výš se to tady dokládá, proč řada firem zůstává u PSTN. A technická podpora funguje velmi dobře, ale jen internetová. Telefonická je špatná, respektive typicky low-costová.
To je extrém. Ale viz někde výše uvádění jiní čeští operátoři.georgeen píše: Tak můžou volat třeba přes ActionVoip, tam stojí minuta na český mobil cca 50 haléřů, aby pak ale nezjistili, že minimální kredit 10 EUR vyhodili doslova do záchovové mísy, protože kvalita je horší než katastrofální a nedá se přes to vůbec hovořit, a to ani nouzově, leda snad na posílání SMS, ale i jejich doručení je dost nespolehlivé. Tomu já říkám "šetření na správném místě".
P.S. Původní příspěvek byl taky ode mne, jen mi vypadl podpis.