Existuje nějaké Odorik číslo, na které by bylo možné zavolat, namluvit 10-20 vteřin hlasu a obratem si ho poslechnout, tak jak to známe ze Skype?
Zápasíme s kvalitou hlasu při volání Odorik -> Odorik a tato služba by nám pomohla problém lokalizovat (jedna strana je na ADSL, takže bychom tam snadno ověřili, zda omezené upload pásmo není příčinou problému).
Odorik číslo pro testovaní kvality linky
Re: Odorik číslo pro testovaní kvality linky
Běžný echotest je na čísle = *081. Pro delší záznam můžete buď využít hlasovou schránku, viz http://www.odorik.cz/w/specialni_cisla, nebo si nastavte "rychlý kontakt" (třeba číslo 99) na Tel. číslo/ skype jméno = skype:echo123 a pak to testujte přímo s tím Skype testem
. (Pravděpodobnost problému mezi Odorikem a Skype je výrazně menší, než někde u běžného uživatele.)

Skype echotest je dobrý nápad, ale bohužel jsem si jen ověřil, že jsem u protistrany slabě slyšet. Při volání přímo ze skype je to v pořádku, z ostatních klientů jsem hrozně potichu. Mám sony xperia Go, neporadíte někdo co s tím?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Když je to ze skype v pořádku, tak volejte přímo ze skype, ale za kredit i ceny Odorik.czk.hrdina píše:Skype echotest je dobrý nápad, ale bohužel jsem si jen ověřil, že jsem u protistrany slabě slyšet. Při volání přímo ze skype je to v pořádku, z ostatních klientů jsem hrozně potichu. Mám sony xperia Go, neporadíte někdo co s tím?
http://www.odorik.cz/w/skype
Možnost to je, ale není to moc pohodlné, osobně si zapamatuji jen pár rychlých voleb.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
není si třeba nic pamatovat. Stačí po skype chatu napsat slovo "kontakt" a kontakty vám budou připomenuty. Doporučuji používat možnost 2)k.hrdina píše:Možnost to je, ale není to moc pohodlné, osobně si zapamatuji jen pár rychlých voleb.
Existuje pro linku *081 nějaké veřejné tel. číslo, abych se na ně dovolal z mobilu? Občas se mi stane, že si protistrana stěžuje, že mě špatně slyší - většinou za to může mobilní síť, ale chci mít jistotu.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne takové číslo nemáme, ale můžete si takové pořídit sám, když na něj nastavíte paralelní zvonění *081.ender píše:Existuje pro linku *081 nějaké veřejné tel. číslo, abych se na ně dovolal z mobilu? Občas se mi stane, že si protistrana stěžuje, že mě špatně slyší - většinou za to může mobilní síť, ale chci mít jistotu.
teď mě napadá, jde nastavit přednastavený callback na zjištění stavu kreditu?
Takové to volání nuly.
Takové to volání nuly.