Odorik číslo pro testovaní kvality linky

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
jry

Odorik číslo pro testovaní kvality linky

Příspěvek od jry »

Existuje nějaké Odorik číslo, na které by bylo možné zavolat, namluvit 10-20 vteřin hlasu a obratem si ho poslechnout, tak jak to známe ze Skype?

Zápasíme s kvalitou hlasu při volání Odorik -> Odorik a tato služba by nám pomohla problém lokalizovat (jedna strana je na ADSL, takže bychom tam snadno ověřili, zda omezené upload pásmo není příčinou problému).
ViR

Re: Odorik číslo pro testovaní kvality linky

Příspěvek od ViR »

Běžný echotest je na čísle = *081. Pro delší záznam můžete buď využít hlasovou schránku, viz http://www.odorik.cz/w/specialni_cisla, nebo si nastavte "rychlý kontakt" (třeba číslo 99) na Tel. číslo/ skype jméno = skype:echo123 a pak to testujte přímo s tím Skype testem :-). (Pravděpodobnost problému mezi Odorikem a Skype je výrazně menší, než někde u běžného uživatele.)
k.hrdina

Příspěvek od k.hrdina »

Skype echotest je dobrý nápad, ale bohužel jsem si jen ověřil, že jsem u protistrany slabě slyšet. Při volání přímo ze skype je to v pořádku, z ostatních klientů jsem hrozně potichu. Mám sony xperia Go, neporadíte někdo co s tím?
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

k.hrdina píše:Skype echotest je dobrý nápad, ale bohužel jsem si jen ověřil, že jsem u protistrany slabě slyšet. Při volání přímo ze skype je to v pořádku, z ostatních klientů jsem hrozně potichu. Mám sony xperia Go, neporadíte někdo co s tím?
Když je to ze skype v pořádku, tak volejte přímo ze skype, ale za kredit i ceny Odorik.cz
http://www.odorik.cz/w/skype
k.hrdina

Příspěvek od k.hrdina »

Možnost to je, ale není to moc pohodlné, osobně si zapamatuji jen pár rychlých voleb.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

k.hrdina píše:Možnost to je, ale není to moc pohodlné, osobně si zapamatuji jen pár rychlých voleb.
není si třeba nic pamatovat. Stačí po skype chatu napsat slovo "kontakt" a kontakty vám budou připomenuty. Doporučuji používat možnost 2)
ender

Příspěvek od ender »

Existuje pro linku *081 nějaké veřejné tel. číslo, abych se na ně dovolal z mobilu? Občas se mi stane, že si protistrana stěžuje, že mě špatně slyší - většinou za to může mobilní síť, ale chci mít jistotu.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

ender píše:Existuje pro linku *081 nějaké veřejné tel. číslo, abych se na ně dovolal z mobilu? Občas se mi stane, že si protistrana stěžuje, že mě špatně slyší - většinou za to může mobilní síť, ale chci mít jistotu.
Ne takové číslo nemáme, ale můžete si takové pořídit sám, když na něj nastavíte paralelní zvonění *081.
kluk

Příspěvek od kluk »

teď mě napadá, jde nastavit přednastavený callback na zjištění stavu kreditu?
Takové to volání nuly.
Odpovědět