Odorik - dobíjení kreditu.
Re: Odorik - dobíjení kreditu.
Dobry den ,mam take dotaz ohledne dobijeni kreditu. Mozna se to tu jiz nekde resilo,nicmene jsem to nenasel. Pujde nekdy dobijet kredit pomoci PayPal nebo Paysec? Bylo by to jiste pohodlnejsi a rychlejsi. diky
seal píše:Dobry den ,mam take dotaz ohledne dobijeni kreditu. Mozna se to tu jiz nekde resilo,nicmene jsem to nenasel. Pujde nekdy dobijet kredit pomoci PayPal nebo Paysec? Bylo by to jiste pohodlnejsi a rychlejsi. diky
Rychlejší ?
To by mě zajímalo proč potřebuje někdo dobíjet v sekundách

Platba FIO probíhá téměř online - nemyslím, že by zrychlení o max. pár desítek sekund znamenalo nějaký zásadní uživatelský skok vpřed.
Navíc bych si i tipnul, že poplatky za příjem PayPal platby jsou asi vyšší nez náklady na podnikatelský účet u FIO....
PayPal je pro obchodníka jedna z nejdražších metod - příjem platby stojí 10 Kč + 3,4 % z obdržené částky! To je hodně pěněz - při dobítí např. 200 Kč kreditu to je 16,80 Kč. A ani PaySec není bez nákladů. U Fio je jak odeslání tak příjem platby zdarma.zka píše:Navíc bych si i tipnul, že poplatky za příjem PayPal platby jsou asi vyšší nez náklady na podnikatelský účet u FIO....
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Paypal zneužívá svého dominantního postavení a je příliš drahej, paysec jsem ohodnotil jako mrtvý projek jedné ne příliš dobré banky.seal píše:Dobry den ,mam take dotaz ohledne dobijeni kreditu. Mozna se to tu jiz nekde resilo,nicmene jsem to nenasel. Pujde nekdy dobijet kredit pomoci PayPal nebo Paysec? Bylo by to jiste pohodlnejsi a rychlejsi. diky
Připomínám, ale že je možné platit platební kartou přes metodu Go Pay. Je zde ale poplatek 5 Kč za platbu.
U jaké banky máte účet ?
Ja u Airbank
tu take neminite zavest? 

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Airbank na info lince 840 30 30 30 jsou hrozně vtipní, mají dobré úroky na spořících účtech, ale umí účty jen pro fyzické osoby a ani příští rok to nebude jinak. Jediné co uvažujeme je ještě mBank. Pokud ale peníze pošlete na náš účet u FIO 292920/2010 pošlete v pracovní den odpoledne, následující pracovní den ráno krátce po deváté je máte připsány. Takže to není tak hrozné jak to bývalo. Naše číslo účtu i váš variabilní symbol je velmi snadné si pamatovat ....seal píše:Ja u Airbanktu take neminite zavest?
Ok, v poradku,diky za vysvetleni,samozrejme to neni problem.
mBank taky neposkytuje účty právnickým osobám.
V určitých specifických případech poskytuje. Konkrétně jako "technický" pro příjem plateb, pokud ta právnická osoba přijímá platby přes mPeníze ve variantě Pro.xtonda píše:mBank taky neposkytuje účty právnickým osobám.
Co platby přes mobito? I když se nad tím teď vznášejí pochybnosti, jako systém vypadá zajímavě ?