Že by rozumný 3G internet bez paušálních poplatků ?
Re: Že by rozumný 3G internet bez paušálních poplatků ?
Kašlete na T-Mobile, tady http://www.expert.cz/vodafone-internet-12m-fup-600mb/ mají Vodafone Internet v mobilu naplno (600MB měsíční FUP) za 1299 Kč na 1 rok a modem k tomu. Ostatní eshopy u tohoto balíčku začínají na ceně o 1000 Kč vyšší, ofiko cena na VF eshopu je 2877 Kč. Ceníková cena měsíčně placeného tarifu bez modemu je za rok 3780 Kč.
Není to chyba, dnes jsem si přinesl dva kousky.
Není to chyba, dnes jsem si přinesl dva kousky.
Probuh..... Vzdyt je to predrazene jak prase!
přiznám se, že po nekonečném experimentování s 3g telefonováním a spoustou svých zkušeností uvedených tady v různých vláknech jsem začal používat používat callback.
Nemusím řešit latenci, jitter, špatný signál, přesměrování příchozích gsm hovorů (aby mi neshodili voip hovor), zkoušet různé klienty (zatím nejlepší Media5fone na androidu), přetaktovávat procesor, zkoušet klony cyanogenmodu, poruchy serveru, to že mě lidé špatně slyší kvůli výpadkům, že se musím opakovat, že volaným přijde hovor moc tichý, zabezpečení hovorů...... A to mám 3GB za cca 230Kč od vodafonu.....
Prostě to pohodlí zvítězí, callback je naprosto odolný. Pokud časem dojde k snížení cen (propoj. poplatků), budu jen rád.
Nemusím řešit latenci, jitter, špatný signál, přesměrování příchozích gsm hovorů (aby mi neshodili voip hovor), zkoušet různé klienty (zatím nejlepší Media5fone na androidu), přetaktovávat procesor, zkoušet klony cyanogenmodu, poruchy serveru, to že mě lidé špatně slyší kvůli výpadkům, že se musím opakovat, že volaným přijde hovor moc tichý, zabezpečení hovorů...... A to mám 3GB za cca 230Kč od vodafonu.....
Prostě to pohodlí zvítězí, callback je naprosto odolný. Pokud časem dojde k snížení cen (propoj. poplatků), budu jen rád.
To je na mě? Kde koupím službu s 600 MB měsíčně levněji než za 108 Kč měsíčně?Ados píše:Probuh..... Vzdyt je to predrazene jak prase!
Je u toho nějaké telefonní číslo, na které se jde aspoň dovolat?
Jestli je to na mě, tak je to normální Divoká karta s kreditem 200 Kč a voláním 3 / 7,2 Kč do Vodafone / ven. Navíc je tam aktivován ten Internet v mobilu naplno se 100% slevou na 12 měsíců. Když se karta aktivuje ve vhodný čas (začátkem měsíce) lze získat skoro 13 měsíců. Čili samozřejmě to má číslo (může vůbec být SIM bez čísla?) a pochopitelně lze normálně volat oběma směry.
Tak jsem dneska zkoušel datovat a mám pocit, že mi to pořád účtují po 1KB. Po prvním připojení jsem prodatoval cca. 1.3MB a bylo mi naúčtováno 0.49Kč.
Pak jsem se připojil podruhé - prodatováno cca.700KB a bylo mi naúčtováno 0.28Kč.
Pak jsem se připojil podruhé - prodatováno cca.700KB a bylo mi naúčtováno 0.28Kč.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Můj názor je že soudruzi v T-mobile to ještě nestihli udělat. Účtování po MB je totiž něco velmi neobvyklého, takže mají asi technické potíže to vůbec zprovoznitpita-petr píše:Tak jsem dneska zkoušel datovat a mám pocit, že mi to pořád účtují po 1KB. Po prvním připojení jsem prodatoval cca. 1.3MB a bylo mi naúčtováno 0.49Kč.

Tak už to jede......Klucí šikovní od T-mobile nám dali k Vánocům dárek.
Jinak jsem testoval....... Zapnul jsem připojení, chvilku datoval, pak jsem asi na patnáct minut přestal a poté jsem zase datoval.
Dohromady mi bylo naúčtováno 0.4 Kč.

Jinak jsem testoval....... Zapnul jsem připojení, chvilku datoval, pak jsem asi na patnáct minut přestal a poté jsem zase datoval.
Dohromady mi bylo naúčtováno 0.4 Kč.
A odpojil ses během těch 15 min? Z jakého zařízení (aspoň OS) jsi datoval?