Za poslední čtvrtrok jsem byl u Odoriku v prodejně 2x a ani jednou žádný problém. Pokaždé to bylo vyzvednutí objednaného telefonu (kdy mně dokonce pracovník Odoriku telefonicky předem kontaktoval a sám nabídnul nastavení telefonu předtím, než ho vyzvednu - byť jsem to ani jednou nevyžadoval). V prodejně samotné pak sice obsluha s jiným než českým přízvukem, ale toto už dávno nepovažuju za nic zvláštního - ve špitálech běžně doktoři z UA, zdravotní sestry z SK, callcentra třeba satelitních providerů běžně taky z SK atd. Každý máme holt jinou zkušenost...srsen píše:Tenhle přístup některých lidí z odoriku je dlouhodobý a neřešený problém, viz. třeba si vzpomínám tady:
http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f=14&t=797
Mám stejnou zkušenost. Prostě se někteří chovají stylem "i když každého pošlu do * svý prachy mám jistý" a to je hodně špatně. Známé už do calshopu proto raději neposílám a všechno jim zařzuji sám.
Jak to funguje u nás ve firmě:
Když máme na něčí chování stížnost, dostane zaměstnanec srážku z platu. Opakuje se to - písemné napomenutí. Nepolepší se - končí.
Nechci dělat chytrýho, ale vedení každé firmy si musí uvědomit, že zaměstnanec odrazující nezájmem zákazníky není pro firmu přínosem, ale placenou přítěží a připravuje firmu o dobré jméno a zisky. Přece není tak těžké zákazníka pozdravit, uzmát se, zeptat se co si přeje a po telefonu třeba říct, že zavolá později a zatím najít řešení zákazníkova problému...
Nokia E60 - odorik podpora.
Re: Nokia E60 - odorik podpora.
Obsluha v callshopu má jistě co zlepšovat, ale vzhledem k tomu, že tu převažuje kritika, chtěl bych Vám poodhalit druhou stranu mince.
K tomuto bych dodal, že šlo o 5 minut, obsluha řešila infolinku a zákazník nepřistoupil k přepážce, ale byl u vchodu u výlohy, kde čekávají známí našich zákazníků, kteří právě volají v budce. Takže šlo spíše o nedorozumění a přestože obsluha telefonuje, zákazník u přepážky má prioritu a pokud je to možné, infolinka se vyřeší dodatečně, nebo jiným způsobem.
A co se týče tohoto vlákna, má hodně společného s tímto
http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f= ... lkyn%C4%9B
kde ona přítelkyně je paní D... , která už po předchozích zkušenostech ví, že se tyto záležitosti nejlépe řeší e-mailem a na fóru.
Telefonát jsem osobně slyšel, a paní byla odkázána na naše wiki stránky, popřípadě na dohledání na internetu.
Rozhovor probíhal normálně a paní neměla žádný důvod myslet si něco o kusu hadru.Je nám samozřejmě líto, jestli jste to tak pochopila.
Pokud jste nespokojeni na pobočce, stačí dát včas vědět a můžeme zkontrolovat kamerový záznam.
Telefonáty na infolinku můžete jednoduše nahrát http://www.odorik.cz/w/specialni_cisla? ... %A1n%C3%AD
Samozřejmě na zlepšování zákaznické podpory stále pracujeme a doufáme, že těmto situacím do budoucna předejdeme.
K tomuto bych dodal, že šlo o 5 minut, obsluha řešila infolinku a zákazník nepřistoupil k přepážce, ale byl u vchodu u výlohy, kde čekávají známí našich zákazníků, kteří právě volají v budce. Takže šlo spíše o nedorozumění a přestože obsluha telefonuje, zákazník u přepážky má prioritu a pokud je to možné, infolinka se vyřeší dodatečně, nebo jiným způsobem.
A co se týče tohoto vlákna, má hodně společného s tímto
http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f= ... lkyn%C4%9B
kde ona přítelkyně je paní D... , která už po předchozích zkušenostech ví, že se tyto záležitosti nejlépe řeší e-mailem a na fóru.
Telefonát jsem osobně slyšel, a paní byla odkázána na naše wiki stránky, popřípadě na dohledání na internetu.
Rozhovor probíhal normálně a paní neměla žádný důvod myslet si něco o kusu hadru.Je nám samozřejmě líto, jestli jste to tak pochopila.
Pokud jste nespokojeni na pobočce, stačí dát včas vědět a můžeme zkontrolovat kamerový záznam.
Telefonáty na infolinku můžete jednoduše nahrát http://www.odorik.cz/w/specialni_cisla? ... %A1n%C3%AD
Samozřejmě na zlepšování zákaznické podpory stále pracujeme a doufáme, že těmto situacím do budoucna předejdeme.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych byl přecijen kritičtější. Mnohokrát se stává, že tady na fóru poradí nějaký náhodný kolemjdoucí mnohem lépe, než co dovede odpovědět naše podpora. Lidi z podpory se téměř neúčastní diskuze na fóru (ti co se účastní jsou z vývoje) - a to mohou v pracovní době, ba dokonce to někdy ani nečtou a když se pak někdo ptá tak mlží, protože nečetli fórum.
Fungují tak nějak řekl bych ve zpomaleném módu, takže se pak vymlouvají, že to nestíhají.
A když je nějakej složitější problém, tak než aby to řešili, nebo si sepsali v čem přesně ten problém spočívá (většina zákazníků má potíž s tím se přesně vyjadřovat), aby mi pak mohli dát vědět emailem, tak kolikrát dají raději zákazníkovi číslo na mne ...
To že by z vlastní iniciativy udělali nějaký návod třeba na wiki, je téměř pojem neznámý. Ulehčí si tím práci, protože pak stačí na stejný dotaz posílat jen odkaz ! To ale nechápou.
Rozumím tomu, že nevyřeší všechno, ale rezervy jsou opravdu velké .... Nejsem spokojen.
Pokud máte nějaký špatný zážitek, dejte vědět. I když to nebude nic tragického.
I tak samozřejmě vyřídí většinu dotazů bez problémů a často může nespokojenost zakazníka vyvěrat ze špatného prvního dojmu nebo nepochopení apod. Tomu rozumím.
Fungují tak nějak řekl bych ve zpomaleném módu, takže se pak vymlouvají, že to nestíhají.
A když je nějakej složitější problém, tak než aby to řešili, nebo si sepsali v čem přesně ten problém spočívá (většina zákazníků má potíž s tím se přesně vyjadřovat), aby mi pak mohli dát vědět emailem, tak kolikrát dají raději zákazníkovi číslo na mne ...
To že by z vlastní iniciativy udělali nějaký návod třeba na wiki, je téměř pojem neznámý. Ulehčí si tím práci, protože pak stačí na stejný dotaz posílat jen odkaz ! To ale nechápou.
Rozumím tomu, že nevyřeší všechno, ale rezervy jsou opravdu velké .... Nejsem spokojen.
Pokud máte nějaký špatný zážitek, dejte vědět. I když to nebude nic tragického.
I tak samozřejmě vyřídí většinu dotazů bez problémů a často může nespokojenost zakazníka vyvěrat ze špatného prvního dojmu nebo nepochopení apod. Tomu rozumím.
Vážený " Eshop " uživateli a pane řediteli Soukupe,
Xenofobní obsah smazán. Kritika je dovolená, ale musí být konstruktivní. Vozit se po někom jen proto že je cizinec je trochu mimo téma.
Hihni
.

Tak to uklidníme. Už jednou jsme tady měli segregování skupin a jak víme nedopadlo to dobře. 
Edit: Tak už mě někdo (asi p. Soukup) předběhl

Edit: Tak už mě někdo (asi p. Soukup) předběhl

-
nevím čemu říkáš Xenofobní obsah ale jde o to nejde o to že je to cizinec cizince bych raději zaměstnal než Čecha třeba bych mu platil víc ale k cizincům mám větší důvěru ale toho pana Ivana opravdu by snad nezaměstnali ani místní komunita Ukrajinců nepopuzuji lidi podle barvy pleti,jazyka,národnosti ale co dovedou nebo jak se snaží vystupovat pan Ivan mne nepřesvědčil byl jsem v Praze v Sapě a tam bylo mnoho cizinců ale všichni byli s prominutím lepší než mistr Ivan dokonce jsem byl i v Karlových varech opravdu jsou tam rusové ale i Ukrajinci na dovolené opravdu krása majestátní ruské a ukrajinské rodiny opravdu na úrovni samí mobily za za desítky tisíc 10 letý klučina má svůj iPhone sice všichni nejsou nejbohatší ale já říkám Rusové pokud chtějí podnikat u nás tak jím přeji vše nejlepší ať zatočí z českýma mafiemi.
jsem pro ruské podnikatele jsem samozřejmě pro ukrajinské investice ale nejsem pro zavedení představ že Rusko je levicově zaměřeno chci Rusi Putinovce
jsem pro ruské podnikatele jsem samozřejmě pro ukrajinské investice ale nejsem pro zavedení představ že Rusko je levicově zaměřeno chci Rusi Putinovce
maria píše:Vážený " Eshop " uživateli a pane řediteli Soukupe,
Xenofobní obsah smazán. Kritika je dovolená, ale musí být konstruktivní. Vozit se po někom jen proto že je cizinec je trochu mimo téma.
Nevím jak to bylo myšleno, ale tvůj první příspěvek takhle vyzněl.
Rada do budoucích diskusí. Zkus třeba příště vynechat slova jako Ukrajinci, bezdomovci, Romové + že je nemáš rád resp. aspon to všechno necpi do jedné věty. Psaný text bohužel nepřenese všechnu komunikaci, a když to takhle ostře napíšeš, tak se nelze divit, že to lidi pochopí, tak jak to pochopí.
Rada do budoucích diskusí. Zkus třeba příště vynechat slova jako Ukrajinci, bezdomovci, Romové + že je nemáš rád resp. aspon to všechno necpi do jedné věty. Psaný text bohužel nepřenese všechnu komunikaci, a když to takhle ostře napíšeš, tak se nelze divit, že to lidi pochopí, tak jak to pochopí.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Že vás uchvacují mobily ruských zbohatlíků za desítky tisíc je přinejmenším mimo téma. Podobné příspěvky budu mazat.c1560091@rmqkr.net píše:nevím čemu říkáš Xenofobní obsah ale jde o to nejde o to že je to cizinec cizince bych raději zaměstnal než Čecha třeba bych mu platil víc ale k cizincům mám větší důvěru ale toho pana Ivana opravdu by snad nezaměstnali ani místní komunita Ukrajinců nepopuzuji lidi podle barvy pleti,jazyka,národnosti ale co dovedou nebo jak se snaží vystupovat pan Ivan mne nepřesvědčil byl jsem v Praze v Sapě a tam bylo mnoho cizinců ale všichni byli s prominutím lepší než mistr Ivan dokonce jsem byl i v Karlových varech opravdu jsou tam rusové ale i Ukrajinci na dovolené opravdu krása majestátní ruské a ukrajinské rodiny opravdu na úrovni samí mobily za za desítky tisíc 10 letý klučina má svůj iPhone sice všichni nejsou nejbohatší ale já říkám Rusové pokud chtějí podnikat u nás tak jím přeji vše nejlepší ať zatočí z českýma mafiemi.
-
víš co jdi na psychiatrii když neumíš číst nebo nečteš všechno chci říci za 1. proč bych nemohl nazvat Ukrajince Ukrajincem tento titul neberu jako hanbu ale Ukrajinec je stejný evropan minimálně jako Češi.
za 2. že Rusové jsou Bohatí není žádná urážka já jich si velmi vážím a Ukrajinci... jsou velmi cílevědomí a fandím jim a to je nějaký problém
ale samozřejmě kdybychom to dali do určitého příběhu tak když budu například du nespokojený na recepci v hotelu a tam bude Čech který bude arogantní
či špatný tak mu tam udělám takovou ostudu u vedoucího že to svět neviděl ale pokud by to byl cizinec tak bych zavřel oči a snažil bych se dohodnout.
pozor čtěte Ukrajince,Rusi,Vietnamce a lidi co se snaží uplatnit a budovat barieru těm fandím.
ale to že někdo neumí mluvit ze klienti jak z Čechy, Vietnamci či Ukrajinci vždy by měl být na profesionální úrovni a snažit se poradit ale přitom myslet na propagaci a
prosperitu firmy tím že bude mluvit přesvědčivě však každý manažer dnes vybírá lidi podle toho jak umí jednat z lidmi
dobrý manažer i drahý je levnější než levný packal.
taky musíte uznat že nejde schovávat neschopnost že jsem třeba Ukrajinec atd
nejsou Ukrajinci ani podobou ve smyslu pracovního nasazení ale jde o konkretních lidí jako všude jeden Čech blbec jeden Čech který je velmi vzdělaný a na úrovni
tak to berte na vědomí.
v životě jsem proti cizincům nic neměl spíše naopak beru je jako nástroj pro zkulturnění českých obyvatel .
například Praha centrum se změnila k nepoznání dříve byli Pražané víc křupani ale teď po v pádu turistů a obchodu ze zahraničí se dají přirovnat ke Francouzům a dalším
ale Praha Jižní město tam je to o hodně horší protože nejsou tak vázáni na cizince a tím horší morální úroveň.
a Jednou jsem byl v Brně a to byla hrůza nikdo na ulicích nebyl leda tak feťáci ze psi a různí individua slušní lidi v Brně moc se po 20:00 nepohybují žádné sezení v kavárně
nebo nejsou dokonce zde ani matky z kočárky není se ničemu divit vždyť lidi po 20:00 hodině je prázdno a kromě těch feťáků...
Brno je horší než Varšava.
to je fakt a že se pár turistů objeví ale jde jen o pár lidí kterým je jedno kam poletí protože jsou to lidi kteří hledají cenu letenky ale ne co tam uvidí.
ožrat se levněji než v Londýně je pro ně super a ještě v Londýně v hospodě mají převážně do 22:00 či 23:00
za 2. že Rusové jsou Bohatí není žádná urážka já jich si velmi vážím a Ukrajinci... jsou velmi cílevědomí a fandím jim a to je nějaký problém
ale samozřejmě kdybychom to dali do určitého příběhu tak když budu například du nespokojený na recepci v hotelu a tam bude Čech který bude arogantní
či špatný tak mu tam udělám takovou ostudu u vedoucího že to svět neviděl ale pokud by to byl cizinec tak bych zavřel oči a snažil bych se dohodnout.
pozor čtěte Ukrajince,Rusi,Vietnamce a lidi co se snaží uplatnit a budovat barieru těm fandím.
ale to že někdo neumí mluvit ze klienti jak z Čechy, Vietnamci či Ukrajinci vždy by měl být na profesionální úrovni a snažit se poradit ale přitom myslet na propagaci a
prosperitu firmy tím že bude mluvit přesvědčivě však každý manažer dnes vybírá lidi podle toho jak umí jednat z lidmi
dobrý manažer i drahý je levnější než levný packal.
taky musíte uznat že nejde schovávat neschopnost že jsem třeba Ukrajinec atd
nejsou Ukrajinci ani podobou ve smyslu pracovního nasazení ale jde o konkretních lidí jako všude jeden Čech blbec jeden Čech který je velmi vzdělaný a na úrovni
tak to berte na vědomí.
v životě jsem proti cizincům nic neměl spíše naopak beru je jako nástroj pro zkulturnění českých obyvatel .
například Praha centrum se změnila k nepoznání dříve byli Pražané víc křupani ale teď po v pádu turistů a obchodu ze zahraničí se dají přirovnat ke Francouzům a dalším
ale Praha Jižní město tam je to o hodně horší protože nejsou tak vázáni na cizince a tím horší morální úroveň.
a Jednou jsem byl v Brně a to byla hrůza nikdo na ulicích nebyl leda tak feťáci ze psi a různí individua slušní lidi v Brně moc se po 20:00 nepohybují žádné sezení v kavárně
nebo nejsou dokonce zde ani matky z kočárky není se ničemu divit vždyť lidi po 20:00 hodině je prázdno a kromě těch feťáků...
Brno je horší než Varšava.
to je fakt a že se pár turistů objeví ale jde jen o pár lidí kterým je jedno kam poletí protože jsou to lidi kteří hledají cenu letenky ale ne co tam uvidí.
ožrat se levněji než v Londýně je pro ně super a ještě v Londýně v hospodě mají převážně do 22:00 či 23:00
paty07 píše:Nevím jak to bylo myšleno, ale tvůj první příspěvek takhle vyzněl.