převod čísla z nomadického na geografické

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
ahart

převod čísla z nomadického na geografické

Příspěvek od ahart »

Dobrý den. Je možno převést číslo nomadické na geografické bez závratných sankčních poplatků? :?:
Nenechte si vymývat mozky!
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: převod čísla z nomadického na geografické

Příspěvek od xsouku04 »

Geografické a nomadické čísla jsou jiná a nelze je měnit. Lze si ale koupit další číslo a to třeba geografické, což doporučuji. Něco jako výměna neděláme.
ahart

Příspěvek od ahart »

Když si koupím k nomadickému číslu geografické, budu si muset založit další účet, kde si budu muset znovu nabít další kredit nebo můžu k oběma číslům užívat jeden společný účet? V případě, že si koupím druhé geografické číslo, můžu nomadické číslo odhlásit? Děkuji. :?:
ahart

Re: zrušení nomadického a pořízení geografického čísla

Příspěvek od ahart »

Mám jedno nomadické číslo. K tomuto číslu mám účet, na kterém mám kredit. Nomadické číslo bych chtěl zrušit, chci pouze a jen geografické číslo s jedním jediným účtem. Co mám pro to udělat? Děkuji. :(
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Koupíš si za 5Kč novou linku a k ní pak za 20Kč dokoupíš geografické číslo. To nomadické ti pořád zůstává a není důvod ho rušit, nic to nežere (můžeš si na něho třeba pověsit CLIP mobilního telefonu).
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Pitomec píše:Koupíš si za 5Kč novou linku a k ní pak za 20Kč dokoupíš geografické číslo. To nomadické ti pořád zůstává a není důvod ho rušit, nic to nežere (můžeš si na něho třeba pověsit CLIP mobilního telefonu).
Přesně tak. Případně jej můžeme "zrušit" na požádání, ale bez náhrady. Kredit pak bude společný pro obě čísla.
Odpovědět