Já si myslím, dle svých zkušeností, že nás T-mobile pošle k šípku.
Byl jsem dlouhá léta zákazníkem společnosti Tele2 a Českých radiokomunikacích a používal jsem službu Volba Operátora kde se před volané číslo zadá kód a už se volá přes konkrétního operátora.
Když ale Tele2 a ČRa prodal své zákazníky T-mobile, tak určitou dobu jim poskytoval služby ale pak bez upozornění a bez souhlasu zákazníka je odříznul od této služby. Jinými slovy ze dne na den přestal poskytovat službu Volba Operátora. Když jsem pak chtěl volat a před volané číslo jsem zadal kód 1044 nebo 1002 tak jsem se už nedovolal, u jednoho kódu jsem měl obsazovací tón a u druhého kódu jsem obdržel hlásku " Litujeme váš přístup byl odmítnut ".
Když jsem to pak urugoval na Telefonice která to má v režii na ústřednách, ti mne odkázali na T-mobile. U T-mobile mne zase nemohli dohledat. Pak se zjistilo že jsem měl podepsanou smlouvu jak s Tele2 tak s ČRa jenže vlivem rebroadingu se stalo to, že smlouvy byly nedohledatelné a nový operátor T-mobile mě neměl v databázi. Což bylo divné protože než mi zrušili tu volbu operátora, tak mi poslal asi 3 faktury. Dodnes vlastně nevím, proč jsem přestal v jejich databázi existovat ? Telefonica si myje ruce.
Je tedy možné, že jakmile zákazníci GTS přejdou pod T-mobile mohou nastat komplikace.
Jediné co proběhlo v pořádku byl převod zákazníků od služeb Volny Hlas a Volny 1020 pod společnost Dial Telecom.
Mne se totiž vůbec nelíbí ty praktiky které se dějí na telekomunikačním trhu. Viz doba, kdy existoval Contactel a Aliatel, zákazníci pak přešli pod GTS Novera a ti zas přejdou pod T-mobile. JInak společnosti Tele2 a ČRa prodali své zákazníky z důvodu toho, že se orientovali pouze na firemní klientelu.