Zpětné volání z mobilu - callback

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
vlazy

Zpětné volání z mobilu - callback

Příspěvek od vlazy »

Zajímá mne jak správně používat zpětné volání z mobilu tzv. callback. Z informaci ohledně toho na stránkách Odoriku jsem to asi příliš dobře nepochopil. SMS callback už bohužel není v roce 2026 funkční a tak se tím nemusím zajímat. Zde po přihlášení se je nějaká možnost přednastavení zpětného volání a měl bych k tomu některé dotazy.
  1. Jaké tel. číslo zadat do pole "Číslo, z kterého prozvoníte"? Předpokládám, že tel. číslo ze kterého se to zpětné volání objednává.
  2. V poli "Linka / CLIP" vidím uprostřed "nezadáno". Co to znamená? To je třeba ještě někde něco zadat? Mám tam na výběr pouze jedno číslo, protože u Odoriku více čísel nemám.
  3. V poli "Číslo, na které prozvoníte" je na výběr řada čísel. Znamená to, že na každé z těchto  čísel je možné nastavit jiné tel. číslo se kterým se má hovor spojit v rámci zpětného volání a mít tak více tel. čísel pro pro zpětné volání, každé na jiné tel. číslo?
  4. Co zadat do pole "Číslo, z kterého chcete volat:"? Předpokládám, že tel. číslo z kterého zpětné volání se objednává a na které má být hovor s volaným tel. číslem spojený nebo možná i jiné tel. číslo pokud má být hovor spojený na jiné číslo než z kterého se to zpětné volání objednává.
  5. Co zadat do pole "Číslo, se kterým chcete spojit"? Předpokládám, že tel. číslo se kterým má být hovor spojený.
  6. K čemu je určené pole "poznámka"? Je tam třeba něco zadávat a pokud ano tak co?
  7. Je možné to zpětné volání použít pouze z mobilního tel. čísla na mobilní tel. číslo a nebo i na číslo pevné linky a také i z čísla pevné linky?
  8. Je po zavolání na číslo zpětného volání třeba čekat až se ozve volaný účastník a nebo to ukončit a čekat až Odorik zavolá zpět a spoji s požadovaným volaným tel. číslem?
  9. Účtuje se nějaký poplatek v případě, že ke spojení s volaným přes zpětné volání nedojde např. z důvodu, že volaný je nedostupný nebo hovor neodebere?

zpětné volání.jpg
zpětné volání.jpg (96.47 KiB) Zobrazeno 18 x

Odpovědět