Možnost požádat o aktiavci CLIP u čísel T-mobile

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
libor007

Re: Možnost požádat o aktiavci CLIP u čísel T-mobile

Příspěvek od libor007 »

Díky. Přesně to jsem jim říkal o firewallu 2.0 a o co vlastně v principu jde. Zkusím jinou prodejnu. Jen bych nerad vymetl všechny Brněnské :-)
mirkotor

Příspěvek od mirkotor »

O vyjmutí z Hlasového firewallu jsem žádal osobně na poboččce na Kulaťáku v Praze - tradičně byli kluci zmatení, ale v systému si formulář dohledali, vypsali jsme ho a předali ho ke zpracování. Bohužel později jsem zjistil, že požadavek nedorazil kompletní - něco tam nepřiložili/nenaskenovali a tedy další zpracování bylo zastaveno bez mého vědomí.

V aktuálním Ceníku je v sekci Firewall uvedena možnost odeslání žádosti přes datovou schránku bez dalších podrobností - ty jsem nezískal ani na lince - instrukce k tomu nikde nemají.

Zkusil jsem tedy formulář zde několikrát umístěný ke stažení vyplnit (údaje o mně, telefonní číslo u TM, telefonní číslo u Odoriku a společnost - to je miniTEL s.r.o.) a odeslat datovou schránkou do TM s žádostí, s odvoláním na zmínku v Ceníku a přiloženou žádost. Následující den mi volali, že moji žádost přijali a zahajují její zpracování a po přibližně 5 pracovních dnech mi byl CLIP aktivován - bez dalšího potvrzení ze strany TM. Určitě tedy doporučuji tuto cestu než jít na pobočku.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

mirkotor píše: pon 13. říj 2025 13:06:58 O vyjmutí z Hlasového firewallu jsem žádal osobně na poboččce na Kulaťáku v Praze - tradičně byli kluci zmatení, ale v systému si formulář dohledali, vypsali jsme ho a předali ho ke zpracování. Bohužel později jsem zjistil, že požadavek nedorazil kompletní - něco tam nepřiložili/nenaskenovali a tedy další zpracování bylo zastaveno bez mého vědomí.

V aktuálním Ceníku je v sekci Firewall uvedena možnost odeslání žádosti přes datovou schránku bez dalších podrobností - ty jsem nezískal ani na lince - instrukce k tomu nikde nemají.

Zkusil jsem tedy formulář zde několikrát umístěný ke stažení vyplnit (údaje o mně, telefonní číslo u TM, telefonní číslo u Odoriku a společnost - to je miniTEL s.r.o.) a odeslat datovou schránkou do TM s žádostí, s odvoláním na zmínku v Ceníku a přiloženou žádost. Následující den mi volali, že moji žádost přijali a zahajují její zpracování a po přibližně 5 pracovních dnech mi byl CLIP aktivován - bez dalšího potvrzení ze strany TM. Určitě tedy doporučuji tuto cestu než jít na pobočku.

Díky dal, jsem odkaz do úvodu vlákna.
Odpovědět