Mikrotech problém prosím o radu nebo spíš pomoct

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
michellesosnova

Mikrotech problém prosím o radu nebo spíš pomoct

Příspěvek od michellesosnova »

Dobrý den, řeším nepříjemnou věc s Mikrotechem konkrétně pan Mencner, potřebují pomoct nevím si rády od října mi nejde pevná linka do měsíce mi zmizli u pana Mencera 300 v září jsem dobila v říjnu zmizli 50 kč jsem tam v říjnu chtěla dobít nedobilo se číslo nemůžu zachovat nebo mám starou smlouvu a kód jsme nedostali na přenesení, tak jsem v prosinci to vypověděli v lednu mám přišlo že dlužíme za číslo i když pan Mencer už 4 měsíce nekomunikuje, může mi prosím někdo pomoct jak to řešit rádi bychom přešli ordoriku děkuji jsme zoufali řešíme to s telekomunikační úřadem neumí nám pomoct děkuji.

Tags:
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Mikrotech problém prosím o radu nebo spíš pomoct

Příspěvek od xsouku04 »

Můj názor je takový, že pan Mencner nekomunikuje z důvodu vyhoření. Vypadá to že dluží peníze i ČTÚ za čísla, který reagoval tak, že mu čísla odebral a vnutil je jiným operátorům, který čísla nechtějí a nesmyslně za ně musí platit poplatky místo pana Mencnera.  Tím přestaly fungovat příchozí hovory u části čísel. ČTÚ pochybil tím, že doslova postupoval podle velmi nedokonalých zákonů a pravidel, které sám pomáhal vytvářet. Sám tak podstatně zvětšil problémy zákazníků Mikrotechu a složitost nápravy.  ČTÚ se dostal do pasti, kdy svým chováním škody přímo způsobil, místo aby se je ve prospěch koncových zákazníků snažil minimalizovat. To že má působit ve prospěch koncových zákazníků mu zákon taktéž ukládá a to ČTÚ rozhodně porušil, protože dal přednost doslovnému plnění jiných ne úplně dobrých zákonů a postupů.
Peníze od pana Mencnera nejspíše nedostanete.  Napište mi emailem o jaké číslo se jedná, mohu prověřit jaké jsou šance a jestli je na seznamu čísel, které se pokusíme zachránit.

Odpovědět