Mikrotech problém prosím o radu nebo spíš pomoct

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
radostal

Re: Mikrotech problém prosím o radu nebo spíš pomoct

Příspěvek od radostal »

Paní v úvodu to s tím dobitím a zmizením kreditu nepíše moc srozumitelně :?. My jsme přišli o 300 Kč za kredit tím, že jsem za mamku poslal platbu Mikrotechu ještě 23.10., ale už nic nepřipsali. V listopadu jsem dvakrát psal email s požadavkem na vrácení, ale bez reakce. O zprovoznění čísla u Odorik máme zájem, tak jsem v emailu z 24.2. klikl na "chci číslo".

Tags:
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Příchozí hovory na čísla co skončila u operátora IPEX by měla začít fungovat ve středu v šest hodin ráno.

Quantcom, ve čtvrtek.   X-Phonet ve středu. T-mobile funguje už delší dobu.  ČD-telematika jestli schválí tak ve středu.

Čekáme na vyjádření od Fayn.  WIA už funguje. Všichni nakonec souhlasili s hromadným převodem, jen O2 stále trvá na převádění po jednotlivých zákaznících.

Maja

Příspěvek od Maja »

xsouku04 píše: pon 09. bře 2026 16:34:31 ...jen O2 stále trvá na převádění po jednotlivých zákaznících.
Je pro Odorik schůdné řešení, když si požádám o nové číslo a to u O2,  které teď funguje jen v síti Odoriku (nedá se na něj zvnějšku dovolat), zrušíte? Jaké konkrétní kroky mám provést? 

soban

Příspěvek od soban »

No pokud chceš nové číslo tak si u odoriku nové vybereš a telefony přenastavíš na to nové a co bude se starým tě nemusí zajímat žádnou smlouvu s O2 nemáš a původní poskytovatel zanikl ne.

A nebo tě O2 kontaktovalo že mají tvoje číslo?
Odpovědět