Mikrotech problém prosím o radu nebo spíš pomoct

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
radostal

Re: Mikrotech problém prosím o radu nebo spíš pomoct

Příspěvek od radostal »

Paní v úvodu to s tím dobitím a zmizením kreditu nepíše moc srozumitelně :?. My jsme přišli o 300 Kč za kredit tím, že jsem za mamku poslal platbu Mikrotechu ještě 23.10., ale už nic nepřipsali. V listopadu jsem dvakrát psal email s požadavkem na vrácení, ale bez reakce. O zprovoznění čísla u Odorik máme zájem, tak jsem v emailu z 24.2. klikl na "chci číslo".

Tags:
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Příchozí hovory na čísla co skončila u operátora IPEX by měla začít fungovat ve středu v šest hodin ráno.

Quantcom, ve čtvrtek.   X-Phonet ve středu. T-mobile funguje už delší dobu.  ČD-telematika jestli schválí tak ve středu.

Čekáme na vyjádření od Fayn.  WIA už funguje. Všichni nakonec souhlasili s hromadným převodem, jen O2 stále trvá na převádění po jednotlivých zákaznících.

Maja

Příspěvek od Maja »

xsouku04 píše: pon 09. bře 2026 16:34:31 ...jen O2 stále trvá na převádění po jednotlivých zákaznících.
Je pro Odorik schůdné řešení, když si požádám o nové číslo a to u O2,  které teď funguje jen v síti Odoriku (nedá se na něj zvnějšku dovolat), zrušíte? Jaké konkrétní kroky mám provést? 

soban

Příspěvek od soban »

No pokud chceš nové číslo tak si u odoriku nové vybereš a telefony přenastavíš na to nové a co bude se starým tě nemusí zajímat žádnou smlouvu s O2 nemáš a původní poskytovatel zanikl ne.

A nebo tě O2 kontaktovalo že mají tvoje číslo?
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Problém trochu je, že většina VoIP operátorů o málo volající a málo utrácející zákazníky nijak nestojí.  Není moc kam jinam jít.

Většinou nechtějí nikoho, kdo by neutrácel alespoň 100 nebo 200 Kč/měsíc. Problém je, že pro většinu lidí  ta služba nemá takovou hodnotu, aby se jim vyplatilo tolik platit.  Odoriku méně volající zákazníci nevadí. Vadí nám jen, to když někdo drží dlouhodobě telefonní číslo/čísla, které nepoužívá.  Budeme muset vymyslet jak čísla uvolňovat zpět do oběhu.  Mělo by se to ale týkat jen těch lidí, co to fakt nepoužívají a nemají ani několik hovorů za rok či několik roků. Případně pro takové nepoužívání zavést a účtovat drobné poplatky. To sice nějak máme ošetřeno ve všeobecných podmínkách, ale zatím to neuplatňujeme. Časem budeme muset.

Odpovědět